Maxxis og Gummi Centralen er stolte sponsorer til Frisk Asker!

Maxxis og Gummi Centralen er stolte sponsorer til Frisk Asker!

Gummi Centralen AS har siden 80-tallet vært en betydelig bidragsyter til Frisk Asker sitt eliteserielag i ishockey gjenom varemerket Pirelli.
Foran 2010 sesongen inngikk Gummi Centralen AS og Frisk Asker Elite en betydelig samarbeidsavtale gjennom varemerket Maxxis. Dette gjør Maxxis og Gummi Centralen til en av klubbens største sponsorer. Avtalen strekker seg over 2 år og gjelder ut sesongen 2013/2014.

Gummi Centralen AS er opptatt av å støtte opp om ishockey i lokalmiljøet. Frisk Asker er idrettens flaggskip i Asker Kommune og Askerhallen ishall en arena for i underkant av 300 aktive spillere i barne- og junioravdelingen. Det er derfor viktig at vi har et A-lag i GET Ligaen som de yngre kan se opp til, i tillegg til den fantastiske underholdningen for alle oss som er glad i denne idretten.

Maxxis Tires er et selskap som kun vil assosiere seg meg lag og uttøvere som betyr noe mer enn bare sporten. Det skal være lidenskap, sjel og engasjement samtidig som det vises god sportsånd på alle nivåer. At Maxxis Tires er villige til å satse på Frisk Asker Tigers sier mye, da dette også har blitt lagt merke til langt utover Norges grenser. For hvem og hva er det Maxxis sponser? Se under så er det lett å forstå at man blir stolt av å være Frisk Asker Tigers supporter:

Maxxis og Gummi Centralen er stolte sponsorer til Frisk Asker!Maxxis og Gummi Centralen er stolte sponsorer til Frisk Asker!Maxxis og Gummi Centralen er stolte sponsorer til Frisk Asker!Maxxis og Gummi Centralen er stolte sponsorer til Frisk Asker!

 

 

 

Maxxis logo er synlig plassert på skulderpartiet på spillernes drakter i tillegg til utstrakt reklame i hallen.

Fakta Frisk Asker:
Stiftet: 5. februar, 1922.
Draktfarge: Oransje m/svart/hvit
Reservedrakt: Hvit m/svart/oransje
Hjemmebane: Askerhallen
Seriemester: 1973/1974, 1975/1976, 1976/1977, 1977/1978, 2007/2008.
Norgesmester: 1975, 1979, 2002.
Web: www.friskasker.no